İçeriğe geç

Bulasik Makinesinde E 9 Ne Demek

Bulaşık makinesi E9 hatası nasıl giderilir?

Bulaşık makinesi E09 hatası nasıl düzeltilir? Su giriş hortumunu ve musluk bağlantılarını kontrol edin. … Su seviyesi sensörünü kontrol edin. … Su basıncını kontrol edin ve gerekirse ev su kaynağındaki basıncı düzeltin. Bulaşık makinesini kapatıp tekrar açın.

E 09 hatası nedir?

Bosch kombi E9 hatası veriyorsa ve basınç göstergesinin 1 barın altında olduğunu görüyorsanız, cihazınızın basıncının düşük olduğu ve cihazı suyla doldurmanız gerekebileceği anlamına gelir.

Bosch çamaşır makinesi e 09 hatası nasıl giderilir?

E09 Hata Çözümü Bosch bulaşık makinesini bağlı olduğu tüm cihazlardan ayırmak gerekir. Daha sonra makinenin yanlarındaki plastik klipsleri çıkararak makinenin ön kısmını sökmeniz gerekir. Isıtma elemanını sirkülasyon ünitesine bağlayan kelepçeyi ve fişleri çıkarmanız gerekir.

E 9 ne anlama gelir?

E9 hata kodu buz makinesi motor hatası anlamına gelir.

Bosch Kombi e9 hatası geçmiyor ne yapmalıyım?

Bu hata koduyla karşılaşan Bosch kombi kullanıcılarının %90’ını etkileyen sorun, cihazın tesisat su basıncının (bar) düşük olmasıdır. Bu hatanın çok basit bir çözümü vardır; cihazın su basıncını istediğiniz bar seviyesine getirdiğinizde, cihazın fişini çekin veya prizden çıkarın, hata düzelecektir.

Bulaşık makinesinde E90 ne demek?

Çamaşır makinesinde E90, E91, E92, E93 veya E94 hata mesajı görünüyor. Elektronikte yapılandırma/iletişim sorunları olduğunu gösterir.

09 hata kodu ne demek?

09 Geçersiz tutar: İşlem için belirtilen tutar geçersiz. 10 Geçersiz kart numarası: Kullanılan kart numarası geçersiz.

Bosch bulaşık makinesinde e ne demek?

Ekranda E15 hata kodu belirir. Bu durumda, bu hata kodunun neden belirdiğini, ekrandan nasıl kaldırılacağını ve bulaşık makinesinin nasıl eski haline getirileceğini bilmeniz gerekir. E15 hata kodu, makinenin su sızıntısı nedeniyle bir sorun yaşadığını gösterir.

C9 hatası nedir?

C9 hatası ekranda görünmeye devam ederse, cihazın motorundaki rulmanlar arızalı olabilir. Cihazı yalnızca bir kez sıfırlayın. Sık sıfırlamalar motor aşınmasına katkıda bulunur.

Bosch bulaşık makinesi musluk ışığı neden yanar?

Ekranda musluk ışığı görünüyorsa, öncelikle makineye su taşıyan hortumu kontrol edin. Hortumlardaki arızalar musluk kalkanının yanmasına neden olur. Hortumda bir sorun yoksa, hemen musluk tahliyesini kontrol edin. Musluk çalışmıyor olabilir.

Bosch buzdolabı e9 hatası nasıl giderilir?

Cihazınızın ekranında E09 veya F09 hata kodu görünüyorsa, sağlık ve güvenlik nedenleriyle, sorunu evde kendiniz çözmeye çalışmamanızı öneririz. Musluk suyunu kapatın ve cihazı kapatın. Sorununuzun uzmanlar tarafından çözülmesi için teknisyenlerimizle randevu alın.

Bosch bulaşık makinesi E10 hatası nedir?

Sorun: Çamaşır makinesi E10, C1 hata mesajını gösteriyor veya makine bir kez bip sesi çıkarıyor / ışık bir kez yanıp sönüyor. Su eksikliği yetersiz su temini veya drenaj sorunları olduğunu gösterir.

Bulaşık makinesi e 09 ne demek?

“Bulaşık Makinesi Hatası E09” genellikle su tahliyesinde veya su çıkışında bir sorun olduğunu gösterir. Yıkama işlemi sırasında su tüketilir ve yıkama işlemi tamamlandıktan sonra bu suyun makineden çıkarılması gerekir. Hata E09, suyun makineden düzgün bir şekilde tahliye edilemediği anlamına gelir.

E9 nedir hesap makinesi?

Görüntülendiğinde 9 girerseniz: Cihazınız artık virgülden sonra 9 basamak görüntüler ve 9. basamak yuvarlanır.

E 9 kaldırıldı mı?

Pandeminin başlamasıyla birlikte “Bostancı – Pendik” dolmuş seferleri ve Bostancı metrosunun açılmasıyla birlikte “e-9 Bostancı – Sabiha Gökçen” seferleri durdurulmuş, Bostancı – Pendik sahil hattında toplu taşıma imkânı tamamen durdurulmuştu.

Siemens E 09 arızası nasıl giderilir?

E09 Hata Çözümü; Bulaşık makinesini dolabın bağlı olduğu tüm ünitelerden döner vida kullanarak ayırmak gerekir. Daha sonra makinenin yan tarafındaki plastik menteşeleri söküp makinenin ön kısmını sökmeniz gerekir. Bu arızanın tüm çözümünü size gösterdik.

Bosch bulaşık makinesi ısı pompası kaç para?

Bosch bulaşık makinesi ısı pompası 00651956 – 645.

Bosch buzdolabı e9 hatası nasıl giderilir?

Cihazınızın ekranında E09 veya F09 hata kodu görünüyorsa, sağlık ve güvenlik nedenleriyle, sorunu evde kendiniz çözmeye çalışmamanızı öneririz. Musluk suyunu kapatın ve cihazı kapatın. Sorununuzun uzmanlar tarafından çözülmesi için teknisyenlerimizle randevu alın.

Profilo bulaşık makinesi rezistansı ne kadar?

Profilo bulaşık makinesi motor direnci – 46578 Ürün açıklaması💵 Fiyat: 1.332.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir